onze coaches

muay thai

coaches

Ben je op zoek naar een ervaren en gekwalificeerde trainer om je te begeleiden in de wereld van Muay Thai? Maak kennis met Kru Big, een hoofdtrainer met maar liefst 20 jaar ervaring en een officiële Muay Thai-licentie. Met meer dan 200 gevechten achter zijn naam, is hij de perfecte persoon om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Maar dat is niet alles! Ontmoet ook Nen, de assistent trainster die dagelijks verantwoordelijk is voor het trainingsprogramma. Met haar 24 jaar is ze jong en energiek, klaar om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Ze spreekt bovendien vloeiend Engels, zodat er geen taalbarrière is tijdens de trainingssessies.

En laten we het certificaat niet vergeten! Na het volgen van een aantal lessen heb je de mogelijkheid om een certificaat te behalen in Muay Thai. Dit certificaat bewijst dat je de nodige vaardigheden hebt ontwikkeld en klaar bent voor nieuwe uitdagingen in deze geweldige vechtsport.

Wacht niet langer en sluit je aan bij het team van Kru Big en Kru Nen. Leer de kunst van Muay Thai kennen onder begeleiding van ervaren trainers en behaal je eigen certificaat. Succes gegarandeerd!

Kru Big

Kru Big

Hoofd Trainer

nen

nen

assistent

contact

info@thaineth.com

+66 (0) 972046079

Adres

chayapornvitee 23/1 nummer 155/1 Nongpreu Banlamung  20150 Chonburi

nieuwsbrief